Lotte

Bunaden var hentet fra Mor på Karmøy, og dette var aller første gang bunaden hadde vært på med alt av tilbehør! Sunnhordalandsbunad er det for de spesielt interesserte!
Været var skiftende i alle årstider, og det var superspennende å følge med på hvordan vær vi skulle ha når hun var ferdig ordnet på flotte Mode Studio. Karoline stod for den nydelige frisyren, og Tina for sminken! Jeg kan love dere det var ei som kosa seg i stolen.

Vi gjorde en miks av inne og utendørs fotografering, og nå kjenner jeg at jeg gleder meg til konfirmasjons-sesongen setter i gang for fult!

 


Frida

I dag har vært en fantastisk flott dag sammen med Frida. Vi hadde en løs plan hengende for dagen, og bestemte oss da vi satt oss i bilen hvor vi skulle dra. Det ble Mjelle! Og hva kan vel gå galt i det området?
Frida som den Kosmo-vikingen hun er, trosset både minusgrader og vind - mens jeg hadde teppet klart til henne mellom øktene.
Men for noen farger, og blomstene er det flinke Bjerkeng Blomster som har satt sammen!!

Det var herlig å sette seg i varm bil og suse ned til Esso å kjøpe oss hver vår baconpølse etter fotograferinga!


Henrik

Det er innmari herlig med de der helt tilfeldige fotograferingsrundene ute på tur. Vi var faktisk kaptein og styrmann i disse øyeblikkene her - og sånt blir det stemning av.


Ophelia fyller ett!

I dag har jeg hatt en veldig koselig formiddag sammen med lille Ophelia og mamma!
Vi har hatt ettårs kake, og det var ei lita frøken som hadde sett denne i kjøleskapet tidligere og var VELDIG interessert. Så når den endelig ble satt frem var det stor stas (både for den lille, og de to store).
Sånt som dette blir det utrolig artige bilder av, og jo mer gris jo bedre!


Maria og Joakim's fødsel

Å få lov å være med å dokumentere fødsel må være noe av det aller fineste jeg noen sinne har fått være med på. Jeg fikk kjenne litt på hvordan pappa-tilværelsen under fødselen er, bare være tilstede og se på det fantastiske som skjer. Å få være "flue på veggen" og dokumentere følelser på følelser. Kjærlighet. Mamma og pappa sammen. Dere skal tro tårene triller på baksida av kameraet, for jeg måtte nærmest klype meg selv i armen når det slo meg at jeg skulle få se lille Erik bli født. Det kriblet i magen når jeg skulle gi fra meg denne serien, for det er noe av det flotteste jeg har laget. TUSEN takk Maria og Joakim.